”Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta,” sanotaan Raamatussa. Sen me uskomme – superupeaa jengiä! Uusipesulassa on lapsille omaa ohjelmaa, jossa tutustutaan Jeesukseen ja toisiimme.

Kipinä kaikenikäisille lapsille joka toinen sunnuntai klo 16 jumalanpalvelusten yhteydessä (parillisilla viikoilla) yläkerrassa. Kipinä on lasten oma iloinen ja toiminnallinen jumalanpalvelus, jossa leikitään, lauletaan, rukoillaan, askarrellaan sekä tietysti opitaan Jeesuksesta. Raamatun kertomukset ja opetukset sytyttävät kipinöitä elää rohkeasti Jumalan lapsena. Alle 3-vuotiaat ovat tervetulleita Kipinään vanhemman seurassa.

Leipäkerho joka toinen torstai klo 19 leipäillan yhteydessä (parittomilla viikoilla) yläkerrassa. Kerhossa toimitaan kahdessa ryhmässä: kouluikäiset & alle kouluikäiset. Elämän eväitä saadaan tutustumalla opetusten kautta Jeesukseen sekä tekemällä monenlaista mukavaa yhdessä.

Puuhapäivät ovat toiminnallisia tapahtumia, joita järjestetään yleensä kerran syksyllä ja kerran keväällä. Puuhapäivissä on lyhyt ohjelmaosuus, monenlaisia hauskoja puuhapisteitä ja tekemistä kaikenikäisille lapsille sekä lopuksi tarjoilua. Koko perhe on tervetullut mukaan, ja naapureita ja tuttuja kannattaa myös kutsua tulemaan!

Kesäleirit (lastenleiri & Yx-leiri) yhteistyössä Turun Helluntaiseurakunnan kanssa kuuluvat myös kesän tarjontaamme.